Тіршілік тынысы Сырдария аудандық қоғамдық-саяси газет

PDF нұсқалар мұрағаты

№80 газет

15 қазан 2019 ж.

№79 газет

12 қазан 2019 ж.

№ 78 газет

08 қазан 2019 ж.

Жаңалықтар мұрағаты

«    Қазан 2019    »
ДсСсСрБсЖмСбЖс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
» » ХАЛВАНЫ ҚАЛАЙ ӘЗІРЛЕЙДІ?

ХАЛВАНЫ ҚАЛАЙ ӘЗІРЛЕЙДІ?

ҚОСПАЛАРЫ: 

2 стақан шемішке (немесе пісте) 
1,5 стақан ұн 
1/2 стақан шекер 
1/2 стақан су 
70 гр. пісте майы (немесе сұйық майдың кез-келген түрі) 

ДАЙЫНДАЛУЫ

Әуелі су мен шекерді қайнатып, сироп дайындап алыңыз. 

Шемішкені қазанға салып, отқа қуырамыз. енді қуырылған шемішкені қабығымен бірге ет тарткыштан өткіземіз. Ұнды да ыстық қазанда үнемі қозғап отырып,қоныр түске енгенше қуырамыз. Енді ұнды ет тартқыштан өткізілген шемішкемен араластырып, біріккен ұнтақты қайта ет тартқыштан өткіземіз. 

Енді майды араластырып, жақсылап қозғап, сосын қанттан жасалынған сиропты да араластырып, тоңазытқышқа 1.5-2 сағатқа койып қоямыз.

Дереккөз: Reactor
03 шілде 2019 ж. 190 0
  • Акимата Кызылординской области
  • Сайт президента
  • Нұрлы жол
  • Рухани Жаңғыру
  • Жаңғыру 30
  • Egov
  • Digital Kazakhstan
  • Нақты қадам