Тіршілік тынысы Tirshilik-tynysy.kz ақпараттық агенттігі
» » Тауық еті мен жұмыртқа қосылған салат

Тауық еті мен жұмыртқа қосылған салат


Салат құрамы: 
Тауық еті 200г 
Қияр 150г 
Маринатталған саңырауқұлақ 150г 
Пияз 1дана 
Жұмыртқа 4дана 
Майонез дәміне қарай 
Тұз 
Бұрыш 
Көк пияз немесе аскөк 
Салаттар дайындау суретімен: 
Саңырауқұлақты жіңішке майдалап тураймыз. Пиязды мадалап турап , қуырып аламыз да суытамыз. Тауық етін және қиярды майда ұзыншалап турап, жұмыртқамызды үкіштен өткіземіз. Аскөкті майдалап тураймыз. 
Енді салатымызды рет-ретімен саламыз. 
Бірінші тауық еті, қияр, саңырауқұлақ пен қуырылған пияз, аскөк және де ең соңынан жұмыртқамызды саламыз. Барлығының арасынан майонез жағуды ұмытпаңыз. Дәміне қарай тұз бен бұрыш сеуіп ең бетіне көк пиязды турап салат бетін әрлеймі
31 мамыр 2018 ж. 2 622 0