Тауық еті мен жұмыртқа қосылған салат
Салат құрамы:
Тауық еті 200г
Қияр 150г
Маринатталған саңырауқұлақ 150г
Пияз 1дана
Жұмыртқа 4дана
Майонез дәміне қарай
Тұз
Бұрыш
Көк пияз немесе аскөк
Салаттар дайындау суретімен:
Саңырауқұлақты жіңішке майдалап тураймыз. Пиязды мадалап турап , қуырып аламыз да суытамыз. Тауық етін және қиярды майда ұзыншалап турап, жұмыртқамызды үкіштен өткіземіз. Аскөкті майдалап тураймыз.
Енді салатымызды рет-ретімен саламыз.
Бірінші тауық еті, қияр, саңырауқұлақ пен қуырылған пияз, аскөк және де ең соңынан жұмыртқамызды саламыз. Барлығының арасынан майонез жағуды ұмытпаңыз. Дәміне қарай тұз бен бұрыш сеуіп ең бетіне көк пиязды турап салат бетін әрлеймі